Не могла заспокоїти: на Дніпропетровщині вагітна багатодітна матір вбила немовля

КРИМІНАЛ
17.04.19 - 13:12

11 квітня Межівський районний суд розглядав справу про вбивство немовляти. Багатодітна вагітна мати вбила власну доньку.

Про це повідомляють на Єдиному державному реєстрі судових рішень.

 

4 січня близько 10:00 жінка поралась по господарству і почула плач з іншої кімнати, де перебувала її новонароджена донька. Молода мати намагалася заспокоїти дитину словами, проте малеча не замовкала, і жінка вдарила її по обличчю. Дівчинка продовжила кричати, і мати з силою кинула її на диван. Дитина вдарилася головую о дерев’яне бильце і відразу померла.

 

Пізніше судмедексперти встановили, що в померлої дівчинки була зламана тім’яна кістка. Через це в неї стався внутрішній крововилив і набряк мозку. Окрім цього, фахівці помітили у немовляти декілька тілесних ушкоджень, які могли з’явитися близько тижня тому, - гематома на оці, садна на шиї та синець на лівій ніжці.

 

Свою вину підсудна визнала повністю, але щиро розкаялася. Жінка зазначила, що не бажала смерті доньці.

За її словами, вона любила дівчинку, проте інколи карала. Через злидні, в яких проживала сім'я, підсудна просила суворо її не карати.

У момент скоєння злочину інші діти перебували у сусідів. Наразі їх вилучили представники служби у справах дітей.

 

Служителі Феміди визнали, що мати не бажала дитині смерті і кваліфікували справу як вбивство з необережності. А щире розкаяння жінки суд оцінив як пом’якшувальну обставину. Мати-вбивця потрапила за ґрати на чотири роки.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: