Не проходьте повз безхатьків! У Кривому Розі безпритульним надають допомогу

СОЦІУМ
14.01.19 - 14:41

Зимової пори частішають випадки загибелі безхатьків - безпритульні громадяни гинуть від переохолодження, з ними трапляються нещасні випадки та пожежі у підвалах, де вони ночують. 

Як ми повідомляли, учора ледь не вчадів у пожежі на пр. Миру 35-річний безпритульний містянин.

Якщо ви бачите людину, яка потребує допомоги, направте її до Будинку нічного перебування, - звертається до криворіжців департамент соціальної політики виконкому міськради.

Міська влада опікується проблемами громадян без постійного місця проживання. 

У Кривому Розі виключно коштом місцевого бюджету утримується комунальна установа «Будинок нічного перебування», де таким людям надають соціально-побутові послуги, можливість ночівлі.

Торік 483 особам надали тимчасовий притулок та медичне обстеження, серед них - 136 чоловікам, які звільнилися з місць позбавлення волі.

48 криворііжцям допомогли у працевлаштуванні, 38 - у призначенні групи інвалідності, 15 - у влаштуванні до інтернатного закладу, 7 - в отриманні пенсії,  20 особам - у відновленні документів, 191 особам - у тимчасовій реєстрації.

Безпритульним видавали одяг, взуття, талони на харчування. 

Нагадаємо, Будинок нічного перебування розташований у Покровському районі, за адресою: вул. Сєченова, 50 А, зупинка «Психоневрологічний диспансер», тел. (097)391 44 98.

 

Контакти департаменту соціальної політики:  (0564) 74-69-07, 74-72-77.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: