Не все чисто: управління екології перевірило криворізькі підприємства на предмет пилопридушення

ЕКОЛОГІЯ
05.06.19 - 17:39

Днями у місті відбулися обстеження ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» та ПрАТ «Суха Балка» щодо виконання заходів з пилопридушення та благоустрою прилеглої території. Разом з управлінням екології рейд провели депутати міськради, громадськість та Держпродспоживслужби.

Товариство «Суха Балка» не допустило громадських представників комісії, тому було здійснено обстеження лише санітарно-захисної зони підприємства. Під час огляду були виявленні порушення та невиконання вимог щодо благоустрою території по вулиці Фрунзе,12. На об’єкті підприємства зафіксовані сміттєзвалища.

 

 

Комісія наголосила на необхідності виконання вимог проекту по санітарно-захисній зоні шахти ім. Фрунзе, розробки і представлення міській робочій групі з вирішення екологічних питань графіку виконання робіт.

 

 

В ході обстеження шахтоуправління ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» стало відомо, що проект санітарно-захисної зони та висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи - відсутні.

 

ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» рекомендовано збільшити кількість спеціалізованої техніки для здійснення поливу, спільно з ТОВ «Рудомайн» розробити графік та маршрути поливу, заходи з пилопридушення, посилити контроль з боку екологічної служби підприємства за виконанням  заходів з пилопридушення підрозділами. Розробити і представити міській робочій групі з вирішення екологічних питань графік виконання робіт з благоустрою.

 

 

Фото зі сторінки Управління екології виконкому Криворізької міськради у Фейсбук. 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: