Не всі можуть дивитись у завтрашній день. Віталій Кличко видав книгу своїх каламбурів

ПОДІЯ
26.11.20 - 12:18

Мер Києва Віталій Кличко видав невелику ілюстровану книжку своїх найсмішніших цитат. Книжка виконана у форматі гармошки. До неї увійшли 16 відомих каламбурів Кличка, які він озвучував під час різних брифінгів та офіційних заходів. 

 "Я таки видав самоіронічну книжку зі своїми відомими цитатами, - заявив Кличко на презентації книги 26 листопада. - Вона яскрава, весела, позитивна. Скажу як людина, яка вміє посміятись над собою, не ображатись на жарти над собою. На смішні жарти – я не маю на увазі так звані жарти "95 кварталу". Я радий, що така книжка, ілюстрована, буде піднімати настрій людям. Бо нам сьогодні – в умовах пандемії – потрібні позитивні емоції і гарний настрій. Посміхайтеся, бо життя цього варте".  

 

За словами столичного мера, книга видана невеликим тиражем у 3000 екземплярів у подарунковому варіанті. Кличко каже, що видав її своїм коштом. Частину тиражу продаватимуть, а отримані кошти спрямують до благодійного фонду "Майбутній Київ". Автор зазначив, що при нагоді може подарувати книжку президенту. Водночас він додав: якщо Володимир Зеленський надумає видати книгу, то вона смішною не буде.

 

Сам же Кличко не планує спинятися і має намір видати ще не одну книгу своїх мемів. 

 

"Великий відсоток українців торік не прочитали жодної книги, тож мою книгу можна встигнути прочитати кілька разів ще до Нового року", - пожартував Кличко.

 

 

ФОТО РОМАНА КРАВЦЯ, УП 

 

ФОТО РОМАНА КРАВЦЯ, УП 

 

ФОТО РОМАНА КРАВЦЯ, УП 

 

Джерело - Українська правда та соцмережі

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: