Не викидайте пакети сміття у контейнер для негабариту! Криворіжець обурився недбальством земляків

СОЦІУМ
18.02.22 - 16:33

Викидайте сміття туди, куди належить! Мешканець Східного мікрорайону Роман Козачек поскаржився, як нестерпно жити серед непотребу, який через несумлінність і лінь місцевих мешканців повсюдно розносить вітер.

"Пишу цей пост, бо вже накипіло. Мовчати та спостерігати таку картину вже немає сил. Кілька років тому нам обладнали нормальний майданчик для викиду побутових відходів. Спеціально поставили сміттєві контейнери закритого типу для того, щоб сміття не літало по всьому Східному. І, звичайно, один контейнер призначався для негабаритних відходів. І здавалося б, усе чудово. Питання вирішене. Але, на жаль, наші люди не хочуть дбати про навколишнє середовище і дотримуватися порядку та чистоти. Скільки разів я спостерігав, як людина, під'їхавши на автомобілі, виходить зі сміттєвим пакетом та кидає його у контейнер... для негабариту. І йому все одно, що далі буде. У той час бабуся 60-70 років має совість і терпіння донести своє сміття та викинути, куди належить", - нарікає автор допису на ледачих і байдужих криворіжців.

 

Що ж відбувається далі? Приїжджає сміттєвіз та вивантажує великий бак для негабариту через верх. І дрібне сміття - пляшки, пакети, папір - летить за вітром навколо смітника і залітає у двір будинків.

 

"Так, у нас є двірники, є люди, які стежать за чистотою смітника, але це не рятує ситуацію. Тож прошу вас - будьте більш культурними та розсудливими! Поважайте себе та працю техперсоналу. Думайте трошки і про інших людей. Наберіться сил і терпіння і зробіть так, як належить!" - закликає земляків криворіжець.

 

 

Фото Романа Козачека.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: