Немає факсу і телефону: у Кривому Розі перенесли тервиборчком 33-го округу

ВАЖЛИВО
07.03.19 - 11:55

Тервиборчком 33-го округу у Кривому Розі перенесли із приміщення по вулиці Свято-Миколаївська, 27 у будівлю авіаколеджу по вулиці Туполєва, 1.

За законом, такі кардинальні зміни можливі не менше  як за 200 днів до початку виборів. І лише тоді, коли працівники тервиборчкому фізично не можуть продовжувати працювати за старою адресою.

 

На відміну від пристосованого приміщення по вулиці Свято-Миколаївська, до нового місця чимало питань. У приміщенні авіаколеджу немає необхідних решіток на вікнах, недосконалий сейф, не працює факс та майже відсутній телефонний зв'язок.

«До мене звернулися неофіційно та запитали, чи маю приміщення. Пояснили, що одне з них має бути не менше  30 квадратних метрів, а інше –  80 квадратних метрів. В «Укртелекомі» сказали, що мають договір на наше підключення до зв’язку, але не зроблять цього до того часу, поки окружна виборча комісія не заключить з ними договір на оплату номерів», - розповідає начальник авіаколеджу Анатолій Андрусевич. Імен тих, хто до нього звернувся, не називає.

Усі проблемні моменти члени комісії зазначили у зверненні до голови облдержадміністрації та ЦВК. Просять надати їм для роботи приміщення по вулиці  Свято-Миколаївська, 27. Більшістю голосів звернення вирішили доопрацювати та направити адресатам.

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: