Немає охорони - немає порядку. У криворізькому парку вандали знесли огорожу

СОЦІУМ
25.10.21 - 11:19

У ніч з суботи на неділю, 24 жовтня, у парку ім. Ф. Мершавцева вандали знесли огорожу. Уже за добу після традиційної осінньої висадки дерев у парку, невідомі намагалися вкрасти металеві перила пандуса. Але, мабуть, не осилили тяжкої ваги.

«Уночі невідомі вирішили, що огорожа в парку сімейного відпочинку Федора Мершавцева зайва. Вже завтра, силами Благодійного фонду «Громадська ініціатива мешканців Кривбасу» будемо відновлювати. Ось, що буває, коли найвідвідуваніший парк міста лишається без охорони», - пишуть на сторінці фонду. 

 

Нагадаємо, 23 жовтня у парку ім. Ф. Мершавцева стартувала традиційна акція від БФ «Громадська ініціатива мешканців Кривбасу» з висадження дерев. Подібні акції члени цієї організації проводять у місті вже 10 років.

 

Як ми раніше писали, фонд допомагав відновити велопарк патрульної поліції після пошкоджень. Через те, що почастішали випадки вандалізму у парку, фонд надав патрульним благодійну допомогу і відновив технічні несправності велосипедів. За словами членів БФ, минулого разу велопатруль за час своєї роботи показав себе як дієвий інструмент протидії та профілактики правопорушень на території парку і отримав велику кількість позитивних відгуків від містян.

 

Фото зі сторінки БФ «Громадська ініціатива мешканців Кривбасу».

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: