Непроста перемога. Криворізький "Гірник" розгромив "Мир" у Горностаївці

СПОРТ
12.05.19 - 12:06

11 травня на стадіоні «Затіс»  у Горностаївці "Гірник" зіграв матч з місцевим «Миром», - повідомляють у прес-службі криворізького клубу.

Криворізькі футболісти грали без дискваліфікованого Богдана Сокола. Вони почали активніше. У дебюті воротам суперників двічі загрожував Ігор Бука і один раз - Євген Кателін, але голкіпер Віталій Онопко був напоготові.

 

Пізніше стартовий натиск криворіжців вилився у момент Андрія Григорика, коли капітан пробивав після флангової подачі впритул, але м'яч влучив у захисника і пішов на кутовий.

 

На 18-й хвилині важливий гол таки забили. Ігор Бука подав зліва після розіграшу корнера (кутового удару), а Володимир Заіменко забив із другого поверху - 0:1.

 

У середині тайму, двічі протягом декількох хвилин м'яч міг опинитися у воротах Дмитра Черниша. Але його відправили до Дмитра Доценка. І коли воротаря обіграли, суперник дав поперечний пас - без адреси.

 

Потім Сергій Цибульський, якого забули у воротарській, не влучив у ворота. Переживши неприємні моменти, "гірники" знову пішли вперед. Сергій Гвоздевич потужно вдарив зі штрафного, але Віталій Онопко не пропустив м'яч.

 

Ще був шанс у Ігора Ярового, який не потрапив у ворота зльоту після навісу Буки. Криворіжці заслужено виграли перший тайм.

 

У другому таймі два рази виводили на ударну позицію у штрафному кращого бомбардира клубу в чемпіонаті Ігора Буку. Але забити 12-й гол йому завадили воротар і неточність у завершенні.

 

Ближче до фіналу гри арбітр і лайнсмени не помічали фоли з боку господарів.

 

Все було на користь "Миру". А коли хлопці вступили у суперечку з приводу одного з багатьох абсурдних рішень судді, він видалив автора голу Заіменка.

 

У меншості "Гірник" виглядав гідно, лише раз дозволивши господарям сподіватися на успіх. Кращий забивала у групі Б Олексій Бойко, увірвавшись у штрафну, не влучив у дальній кут.

 

Непроста перемога криворізьких спортсменів із рахунком 0:1 дозволила "Гірнику" утримувати друге місце.

Фото з сайту ФК "Гірник".

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: