Незадоволена фотосесією. Криворожанка звернулася до суду через нібито неякісні світлини

СОЦІУМ
15.10.19 - 17:44

Жінка уклала договір з фотографом на фотосесію її новонародженої дочки. Але клієнтку не задовольнила якість світлин і вона подала позов до суду, – повідомляє пресслужба Жовтневого районного суду.

За умовами договору, фотограф мала провести фотосесію, обробити, записати на диск 30 світлин та надрукувати на полотні 30х40 обрану замовницею світлину. Отримавши готові світлини, замовниця залишилася невдоволеною якістю їхньої обробки, про що повідомила фотографу, однак дівчина відмовилася їх переробляти. Невдоволена жінка в своєму позові до суду просила стягнути з фотографа сплачені кошти за фотосесію та моральну шкоду в сумі 2000 гривень.

 

Суд встановив, що укладаючи договір, сторони не обумовили критерії, яким мали відповідати готові світлини. За таких обставин, суд не може перевірити, чи відповідає якість оброблених фотографом світлин умовам цього договору. Тому факт неякісної обробки фотографій є лише суб’єктивною думкою замовниці, і суд відмовив у задоволенні позову.

 

Рішення суду не набрало законної сили та може бути оскаржене до Дніпровського апеляційного суду через Жовтневий районний суд Кривого Рогу протягом 30-ти днів з часу його проголошення.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: