Ніколи такого не було і от знову! У Кривому Розі накрили підпільний нафтопереробний завод

КРИМІНАЛ
30.07.20 - 14:59

Служба безпеки України викрила у Кривому Розі нелегальне виробництво контрафактного пального у промислових об’ємах і його продаж через мережу міських АЗС, - інформує Управління СБУ у Дніпропетровській області.

За версією слідства, підпільний завод із виробництва паливно-мастильних матеріалів облаштували на території покинутої промзони, з грубими порушеннями норм протипожежної безпеки.

 

Готову продукцію ділки збували через 6 афілійованих автозаправних станцій, - кажуть у СБУ. 

 

Під час обшуків правоохоронці виявили обладнання для виробництва контрафакту: резервуари для подачі мазуту, котли для його розігріву, резервуари для зберігання пального і три бензовози. Також правоохоронці вилучили тіньову бухгалтерську документацію, товарно-транспортні накладні та чорнові записи з доказами протиправної діяльності.

 

Вирішують питання накладення арешту на вилучене майно і призначення експертиз відібраних зразків.

 

Слідчі дії проводили разом зі спеціалістами обласного управління Держпродспоживслужби, ГУ Держпраці у Дніпропетровській області та акредитованої науково-дослідної лабораторії.

 

Як ми писали, у лютому в Кривому Розі правоохоронці припинили діяльність незаконного нафтопереробного заводу та п’яти АЗС.

 

Фото Управління СБУ у Дніпропетровській області.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: