Ніяких шлюбів під час карантину! У ДРАЦС обмежують прийом громадян

ВАЖЛИВО
16.03.20 - 11:34

Міністерство юстиції повідомляє, що обмежує прийом громадян у відділах ДРАЦС з метою недопущення поширення коронавірусу.

Безпосередній прийом громадян здійснюватимуть виключно з питань державної реєстрації народження, смерті та видачі архівних документів про державну реєстрацію актів цивільного стану, необхідних для підтвердження при підзахороненні, а також державної реєстрації шлюбу (на підставі заяв, поданих до 13.03.2020).

 

Державна реєстрація розірвання шлюбу за взаємною згодою подружжя, яке не має дітей, призначена на вказаний період, проводитиметься на загальних підставах.

 

Шлюби, заяви на державну реєстрацію яких були подані до 13 березня, будуть зареєстровані у штатному режимі. 

 

Громадяни можуть отримати консультацію або подати документи, необхідні для державної реєстрації актів цивільного стану, онлайн за допомогою веб-порталу «Звернення у сфері державної реєстрації актів цивільного стану».

 

Звертаємо увагу, що у відділах ДРАЦС працюють телефонні «гарячі лінії», за якими також можна отримати кваліфіковану юридичну допомогу.

 

Додаткові контакти:

Городецька Наталія Олександрівна - (044) 233-65-13 (з питань апостиля на документах, що видаються органами юстиції)

Матюшинець Оксана Геннадіївна - (044) 233-64-75 (з питань діяльності територіальних відділів державної реєстрації актів цивільного стану)

Терещенко Тетяна Григорівна - (044) 233-64-79 (загальні питання)

 

 

 

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: