Нові послуги для замовників послуг у «Візі»

СОЦІУМ
01.08.19 - 10:13

Учора на засіданні сесії міськради депутати ухвалили рішення, яким внесли зміни до Переліку адміністративних, інших публічних послуг, що надає Центр адміністративних послуг «Віза».

На замовників чекає чимало нового:

 

Послугу «Оформлення спеціальної бюджетної дотації фізичним особам за вирощування молодняка великої рогатої худоби»  надаватимуть через Центр «Віза», його територіальні підрозділи - виконкоми районних рад.

 

Через ЦНАП «Віза» надаватиму 19 послуг у сфері державної реєстрації юридичних осіб, крім державної реєстрації громадських формувань та релігійних організацій (Законом України змінено суб’єкта реєстрації релігійних організацій зі статусом юридичної особи).

 

Спрощено процедуру переведення квартир в нежитловий фонд: виключено послугу погодження департаментом розвитку інфраструктури міста висновку з інструментального обстеження конструктивних елементів квартири, що пропонується до переведення.

 

До складу «пакетної послуги» за життєвою ситуацією «Втрата близької людини» ЦНАПу включено «Державну реєстрацію смерті» - розширено перелік послуг державної реєстрації актів цивільного стану через ЦНАП. Крім цього, в даному «пакеті» є і послуги зі зняття з реєстрації померлої людини, припинення нарахувань за комунальні послуги та підприємницької діяльності.

 

Перелік послуг доповнено консультаціями з питань державної реєстрації актів цивільного стану, які відтепер щотижнево з вівторка по п’ятницю із 9.00 до 11.00 (крім вихідних та святкових днів) надає у ЦНАПі представник районних відділів ДРАЦС.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: