Новий формат. Вокалістка гурту «The Hardkiss» дала концерт в Instargam

ЦІКАВО
18.03.20 - 10:55

Через вимушений карантин в Україні, наші музиканти опановують нові формати концертів. Фронвумен групи «The Hardkiss» Юлія Саніна зробила мініконцерт на сторінці колективу у Instargam та Facebook.

Співачка вчора виконувала композиції онлайн та розпочала флешмоб, щоб порадувати людей та відволікти їх від важких думок. Саніна передала естафету Тіні Кароль та Джамалі.

 

Після виступу вокалістка написала: «Дякую безмежно усім, хто вчора приєднався. Відчуття після ефіру такі теплі. Все ж-таки я трохи залежна від виступів та ваших емоцій, дякую, що подарували мені їх хоча б онлайн».

 

Юлія Саніна повідомила, що її виступ зібрав понад 48 тисяч переглядів лише в Instargam та ще більше у Facebook. 

 

Сайт Vogue.ua пише, що подібні онлайн-концерти дають і світові музиканти. Так, вранці 17-го березня прямий музичний ефір зі свого дому вів лідер групи «Coldplay» Кріс Мартін. До його ініціативи обіцяв долучитися й музикант Джон Ледженд, а свої виступи вони супроводжують хештегом #TogetherAtHome.

 

До речі, #TogetherAtHome — спільна ініціатива Всесвітньої організації охорони здоров’я та благодійного фестивалю Global Citizen: завдяки таким концертам вони планують зібрати близько 700 мільйонів доларів на боротьбу з COVID-19 упродовж місяця. Невеликий концерт на власному балконі дали й фешн-блогерка К’яра Ферраньї та її чоловік, репер Fedez.

 

Фото на прев'ю Юлії Саніної.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: