Новий поворот у справі "діда Міхея", підозрюваного у вбивстві 4-х криворіжців

РЕЗОНАНС
01.12.20 - 15:35

У Кривому Розі триває судовий розгляд кримінальної справи проти "діда Міхея" - літнього чоловіка, якого підозрюють в умисному вбивстві чотирьох осіб та у незаконному поводженні зі зброєю і бойовими припасами.

Цього разу на засіданні, за клопотанням сторони захисту, колегія суддів направила матеріали до правоохоронних органів для перевірки інформації щодо фактів незаконного впливу на обвинуваченого під час досудового розслідування, - повідомляє пресслужба Жовтневого суду.

 

Щоправда, про який саме вплив йдеться, не повідомляють. Нагадаємо, за клопотанням адвоката підсудного, всі судові засідання у цій справі проходять у закритому режимі.

 

Крім того, колегія суддів зобов’язала слідчий підрозділ перевірити твердження обвинуваченого про нібито причетність до злочину іншої особи.

 

Разом з тим, підсудному продовжили термін тримання під вартою ще на 60 днів. 

 

Нагадаємо, мова йде про резонансну справу стосовно так званого діда Міхея – громадянина Л., обвинуваченого в убивстві 4-х людей. Ця справа у 2018 році набула розголосу й сколихнула криворізьку громадськість жорстокістю й цинізмом скоєних злочинів. У приватному будинку на вул. Пожарського в Центрально-Міському районі правоохоронці виявили закопаними трупи п'ятьох людей, серед яких - чотири чоловічих і один жіночий. Поліція тоді затримала 65-річного підозрюваного у цих жорстоких убивствах - громадянина Л. (на прізвисько дід Міхей). За інформацією поліції, разом зі своїм онуком, громадянином РФ, вони нібито по-звірячому убивали знайомих, з якими разом розпивали спиртні напої, потім обрізали трупам вуха і згодовували їх собакам. Тіла прикопували у городі та палісаднику орендованого ними будинку. Як стало відомо нашим журналістам від правоохоронців, на обійсті було закопане й тіло співмешканки діда Міхея. Пізніше поліцейські розповіли, що затриманий Л. провів загалом майже 30 років у місцях позбавлення волі.

 

Наступне судове засідання призначили на 23 грудня 2020 року.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: