Ножі, балончики та пістолети: з чим ходять мешканці Дніпропетровщини на судові засідання

КРИМІНАЛ
20.01.20 - 11:53

З початку цього року співробітники територіального управління Служби судової охорони Дніпропетровщини, які несуть службу на постах пропуску та охорони 7-ми судових установ, вилучили у громадян 133 заборонених предмети, – повідомляє територіальне управління ССО.

З них 56 ножів, 43 газових балончики та 34 пістолети травматичної дії.

 

У Кривому Розі також траплялися випадки, коли учасники судового процесу приносили небезпечні предмети до зали суду.

 

Як ми писали, наприкінці грудня скандальний активіст Руслан Петунін у суді напав на поліцейського з молотком та намагався його задушити. А у Жовтневому райсуді підсудний та його поплічники намагалися влаштувати бунт.

 

Зауважимо, до приміщень суду заборонено вхід осіб з ознаками алкогольного чи наркотичного сп’яніння; з тваринами; з вогнепальною, газовою зброєю та пристроями для відстрілу патронів із гумовими чи аналогічними набоями несмертельної дії, балончиками з речовиною сльозогінної чи подразнювальної дії (крім осіб, визначених у п. 12 розділу ІІ Тимчасового порядку).

 

Також не можна до судової зали заходити людям із легкозаймистими, вибухонебезпечними, радіоактивними та отруйними речовинами; з колюче-ріжучими предметами; з валізами, господарськими сумками, пакетами великих розмірів (600х400х200 мм).

 

Фото зі сторінки теруправління Служби судової охорони.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: