Ну де той сніг із хуртовинами? У Кривому Розі 130 спецмашин готові до розчищення доріг

БЛАГОУСТРІЙ
05.02.20 - 12:06

В умовах погіршення погоди на розчищення доріг та прибирання вулиць від снігу в Кривому Розі готові залучити понад 130 одиниць спецтехніки.

За метеопрогнозом, 5 лютого в Кривому Розі з 15-ї години очікують погіршення погодних умов: сильний мокрий сніг, пориви східного вітру до 17-22м/с, налипання мокрого снігу та ожеледиця.

 

На боротьбу зі снігом буде виведена максимальна кількість спеціалізованої техніки. У разі необхідності, машини працюватимуть в цілодобовому режимі.

 

Школи, дитячі садки, лікарні й зупинкові павільйони прибиратимуть у першу чергу.

 

«Посипкового матеріалу у нас достатньо - близько 30 тисяч тонн. У тому числі, для посипання прибудинкових територій заготовлено 2,5 тисячі тонн. Відзначу, що використовується екологічно чистий посипковий матеріал. Звертаюся до власників об’єктів бізнесу, що розчищення - зона їх відповідальності та обов'язок. Максимально мають зосередитися по роботі з прибирання від снігу територій і управителі, які обслуговують будинки криворіжців. Для боротьби зі снігом та ожеледицею на автошляхах міста буде задіяна й важка спеціалізована снігоприбиральна техніка», - запевнив заступник міського голови Олександр Катриченко.

 

У департаменті інфраструктури розвитку міста звертаються до водіїв з проханням не залишати транспорт уздовж проїжджої частини, не ставити машини під деревами, паркуватися лише в дозволених місцях.

 

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: