Обдаровані діти - надія Криворіжжя: нагороди отримали 50 талановитих дітей

КОНКУРС
21.05.19 - 12:09

У 125-ій школі відбулась 20-та ювілейна церемонія нагородження переможців міського конкурсу «Обдаровані діти – надія Криворіжжя». Півсотні вихованців шкіл та позашкільних закладів отримали відзнаку «Ніка» та дипломи у 25-ти номінаціях.

Навички командної роботи, емоційний інтелект допомогли Вадиму Кісенку стати одним зі шкільних лідерів міста. Хлопець каже: його покликання – допомагати людям досягти поставлених цілей. 

 

«Це дуже цікава сфера діяльності, де ти можеш проявляти себе у соціумі та працювати з людьми. Це моя перша премія. Насамперед, я хочу подякувати двом людям – це моя матуся та методист-координатор з роботи з дитячими об’єднаннями Металургійного району», – ділиться вихованець ЦДЮТ Металургійного району.

 

Вікторія Федосєєва у свої 12 - вже призерка та переможниця престижних літературних конкурсів. Цьогоріч успішною стала її збірка віршів «З любов’ю у серці». Компетентне журі Всеукраїнського фестивалю «Я – майбутнє України» визнало криворожанку кращим юним автором України. А перші свої казки Віка почала складати у три роки. Записувала їх мама.

 

Святослав Кузьмін знає, як підвищити урожайність української картоплі та помідорів. Зрощені зразки овочевих культур забезпечили юннату перемогу на усіх рівнях конкурсу «Юний дослідник».

 

Відзнаки конкурсу «Обдаровані діти – надія Криворіжжя» отримали півсотні юних інтелектуалів, художників, артистів, спортсменів, лідерів, талановитих, креативних дітей. Нагородили й педагогів, які привели до перемоги своїх вихованців. За 20 років дипломи та статуетки «Ніка» міського конкурсу «Обдаровані діти – надія Криворіжжя» має тисяча його учасників. На ювілейну церемонію запросили перших лауреатів. Серед них – вчителі, керівники гуртків і творчих колективів позашкілля.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: