Обдарований криворізький художник Богдан Шиптенко розписав ціле кафе. Відео

КУЛЬТУРА
23.08.19 - 13:43

Обдарований криворізький художник Богдан Шиптенко розписав стіни кафе колоритними малюнками - тут і квіти, і театральні символи, і елементи етнічного стилю. 

Як відомо, відвідувачі зазвичай бачать лише готову роботу, а важка праця майстра залишається за лаштунками.

 

Юний митець витратив на копітку роботу 13 днів, без урахування часу створення ескізу.

 

"За два дні накидав олівцем три стіни, - поділився деталями процесу Богдан. - Спочатку це здалося легко. Я пропорційно правильно розбив стіну на потрібні ділянки і почав малювати предмети, відразу правильно і рівно з першого разу, потрапляючи в точність пропорцій. Тут я зрозумів, що мені стали в нагоді знання і навички з універу, коли ми у величезній кількості малювали глечики, торшери, лампи, чашки, драпірування та інші побутові предмети. Завдяки цьому у мене рука на автоматі малювала ці всі еліпси, овали, ручки, шийки. Та й багато предметів я по пам'яті малював, імпровізуючи на ходу. Потім я почав наносити фарби на стіну. З 1-го по 4-й день я приїжджав о 9.30 і йшов о 16.00 із кафе. Продовживши розписувати після вихідних, я так запрацювався, що й не помітив, як вже було 17.00 і вирішив домалювати ще до 18.00. Після цього я зрозумів, як ефективно просувається розпис, і вирішив завжди залишатись до 18.00".

 

Художник цілими днями працював задерши голову догори. Щоб використати цей час з подвійною користю, слухав аудіокниги Чарльза Діккенса та Анрі Перрюшо.

 

Інтер'єр кафе вийшов напрочуд дивовижним - барвистим, теплим і, головне, затишним. Ви можете оцінити його з власного відео автора (нижче).

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: