Обстріли ЗАЕС: росіяни готують провокації під українським прапором

ВАЖЛИВО
13.08.22 - 12:27

Російські окупанти обстрілюють ЗАЕС із села Водяне та готують провокації під українським прапором.

Про це повідомляє Головне управління української розвідки.

 

«Один з артилерійських ударів рашистів пошкодив перший блок насосної станції Цеху теплових та підземних комунікацій. Ще один «приліт» призвів до часткової руйнації пожежної частини, що відповідає за безпеку ЗАЕС. Також в результаті ворожих обстрілів відбулося займання лісу та трави на прилеглих територіях, що викликало значне задимлення. Гасіння пожеж, спричинених обстрілами, ускладнено через обстріл пожежної частини», - зазначили в ГУР.

 

При цьому окупанти продовжують створювати недолугі постановки для своєї пропаганди. Місцеві мешканці та персонал станції відмовляються брати у цьому учать. Тож росіяни знову привезли своїх «акторів».  Більше того, причепили на свого «Z-Піона» наш синьо-жовтий стяг. 
 

«Нещодавно на станцію завезли два автобуси «масовки», яка має виконувати роль начебто «місцевих жителів та персоналу».  До стели «Енергодар» на в’їзді в місто рашисти підігнали самохідну артилерійську установку «Піон» із нанесеною білою фарбою літерою «Z». На САУ піднято синьо-жовтий український прапор. Вочевидь, вона використовуватиметься для чергових провокацій з метою звинувачення ЗСУ», - повідомляє розвідка.

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: