Очільника криворізьких копів Дмитра Гладчука перевели до патрульної поліції Борисполя

ПОДІЯ
19.06.19 - 14:12

Відсьогодні 26-річний старший лейтенант поліції Дмитро Гладчук обіймає посаду начальника батальйону патрульної поліції Борисполя, – повідомляють у пресслужбі патрульної поліції України.

"Дмитро Гладчук розпочав службу у патрульній поліції у Чернівцях з 2016 року. Він був патрульним на лінії, згодом обійняв посаду старшого інспектора відділу моніторингу. Поліцейський довів, що він є підготовленим офіцером і фахівцем, та показав свої організаторські і командирські здібності. Тому йому було ввірено керівництво підрозділу патрульної поліції у Кривому Розі, де він ніс службу дотепер", - зазначає пресслужба.

 

«Це людяний керівник, який знається на кожному питанні й ніколи не залишить проблему підлеглого без уваги. Він вже неодноразово це довів. Для батальйону патрульної поліції у Борисполі такий керівник – це новий подих і крок вперед», – представив копам нового керівника перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький.

 

Новопризначений начальник висловив свою вдячність за довіру та підтримку.

 

«Поліцейський – це не просто служба, робота, професія. Це – стиль життя. Крім того, що ми реагуємо, виявляємо, припиняємо правопорушення, ми своїм прикладом маємо показувати, який має бути справжній офіцер, і якою має бути справжня людина», – зауважив Дмитро Гладчук.

 

 

Обов’язки командира полку патрульної поліції Кривого Рогу тимчасово виконує заступник Гладчука – Дмитро Шпаковський.

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: