Офіцер криворізької військової частини 3011 НГУ посіла друге місце у конкурсі психологів

КОНКУРС
19.02.19 - 13:12

14-15 лютого у Центральному територіальному управлінні пройшов І етап на визначення кращого психолога Національної гвардії України. Участь у ньому взяли і психологи криворізької військової частини 3011 НГУ.

Захід проводився у три модулі, на яких психологи військових частин Центрального оперативно-територіального об’єднання та військових частин 3011, 3021, 3024 та 2269 демонстрували свої теоретичні знання та практичні навички, - повідомляє прес-служба в/ч.

 

Учасники конкурсу розповіли про свої досягнення та напрацювання за минулий рік.

Начальник відділення психологічного забезпечення військової частини 3011 капітан Анатолій Філіпенко підкреслив: «Під час конкурсу я намагався розповісти аспекти своєї роботи, з якими я стикався під час виконання службових обов’язків в ООС, про труднощі, які переживав особовий склад та шляхи, якими я їх вирішував».

 

Учасників протестували за напрямками діяльності психологічної служби. Третій модуль показав практичні навички у роботі з військовослужбовцями та дієві методики, які використовувались під час «декомпресії» воїнів по участі в Операції об’єднаних сил та психологічній допомозі бійцям під час служби.

 

За результатами конкурсу, кращим психологом було визнано начальника служби психологічного забезпечення військової частини 3021 майора Дмитра Закалюжного.

Друге місце посіла офіцер-психолог відділення психологічного забезпечення військової частини 3011, молодший лейтенант Анна Трофимова.

Третє - офіцер служби психологічного забезпечення військової частини 3024 лейтенант Жанна Матвієнко.

 

Ці фахівці будуть представляти свої військові частини на другому етапі конкурсу, який виявить найкращого психолога у Національній гвардії України.

 

Фото в/ч 3011.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: