Офіційно.У другому турі виборів мера у Кривому Розі переміг Костянтин Павлов

ТЕРМІНОВО
07.12.20 - 20:17

7 грудня територіальна виборча комісія отримала протоколи всіх районних комісій і оголосила результати виборів міського голови. 

Костянтину Павлову віддали свої голоси 97 591 виборець – 56,97%. 

 

За Дмитра Шевчика проголосували 69369 виборців – 40,49%. 

 

Ще 4 339 криворіжців зіпсували свої бюлетені.

 

Таким чином, у другому турі місцевих виборів у Кривому Розі перемагає Костянтин Павлов, який відтепер обійме посаду міського голови на 5 наступних років.

 

 

При цьому Костянтин Павлов переміг на 289-ти дільницях, на 5-ти - Дмитро Шевчик. Також Костянтин Павлов переміг у всіх 7 районах Кривого Рогу. 

 

 Павлов обійшов свого опонента більш ніж на 16% - 28 тисяч голосів.

 

Раніше переконливу перемогу Костянтина Павлова показали і дані незалежного екзит-полу. 

 

Міжнародні спостерігачі, які працювали на виборах в Кривому Розі, підтвердили, що порушень, які могли б вплинути на результати виборів мера міста, не зафіксовано.

 

 

«Є всі підстави сказати - вибори в Кривому Розі пройшли демократично. Будь-яких порушень, здатних вплинути на результати виборів, не виявлено. Дані від виборчих комісій дають підставу говорити про очевидну перемогу кандидата Костянтина Павлова», - сказав міжнародний спостерігач Нейтан Гілл.

 

 

При цьому, в Кривому Розі на виборах міського голови зафіксована найвища в Україні явка (35,22%) у других турах.

 

 

Костянтин Павлов подякував криворіжцям за підтримку: «Я вдячний кожному, хто прийшов на виборчу дільницю і виявив свою громадянську позицію. Я вдячний кожному земляку, хто надав мені найвищу довіру. Для мене це величезна честь і відповідальність».

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: