Онкохвора криворожанка Ганна Барановська просить допомоги небайдужих

ТЕРМІНОВО
16.01.21 - 9:44

42-річна криворожанка Ганна Барановська вже рік бореться з онкологічним захворюванням - меланомою 3-ї стадії (рак шкіри). Жінка вже перенесла дві операції і важкий період лікування. Зараз відновлюється після другої операції (видалення лімфовузлів).

"І на цей раз шлях до одужання буде дуже довгий, - розповідає Ганна Володимирівна. - На нього будуть потрібні великі, а для нас із чоловіком просто величезні фінансові витрати. На першому етапі треба зробити ПЕТ-КТ (вартість 20 500 грн), наступний етап - лікування протягом року. Попередня ціна лікування на місяць - 135 000 грн. На 12 місяців - це 1 млн. 620 тис. гривень. Для нас це непідйомна сума! Я дуже сподіваюся, що вислів «з миру по нитці...» все-таки працює".

 

Становище жінки ускладнює й те, що вона виховує хворого сина. У юнака - ДЦП, він сам себе не обслуговує і самостійно не пересувається.

 

"Прошу, будь ласка, допоможіть мені залишитися опорою для свого сина. Адже я йому так потрібна, він без мене не впорається. Допоможіть знайти меценатів, фонди, потрапити в програми з безкоштовного лікування онкохворих", - звертається жінка до земляків.

 

Карта Приват-Банку: 5168 7450 1892 3620. Тел: 096 378 15 24 Барановська Ганна Володимирівна.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: