Онлайн-сервіс таксі Uklon буде безкоштовно перевозити медиків

БЛАГОДІЙНІСТЬ
25.03.20 - 8:57

Український онлайн-сервіс замовлення таксі Uklon обіцяє безкоштовно перевозити медиків. Про це повідомив співзасновник і операційний директор компанії Сергій Смусь у Facebook.

"Компанія Uklon має найбільше географічне покриття в Україні і планує безкоштовно перевозити медиків у всіх містах своєї присутності. На сьогодні вже запущено процес у Львові, цими днями запускається в Херсоні, Миколаєві, Одесі, Маріуполі та Дніпрі. В даному кейсі дякуємо за сприяння та координацію роботи всі міські адміністрації міст", - написав Смусь.

 

Для користування сервісами Uklon криворізьким медикам необхідно буде зареєструватися на сайті підприємства, отримати промокод, яким вони зможуть безкоштовно користуватися для здійснення поїздки.

 

Крім того, співзасновник Uklon пообіцяв, що ціни на послуги таксі підвищувати не будуть. За його словами, Uklon забезпечить водіїв масками, а автомобілі - дезінфекторами.

 

Нагадаємо, таксі Uklon на сьогодні працює у Кривому Розі, Києві, Одесі, Харкові, Дніпрі, Львові, Запоріжжі, Вінниці та інших містах України.

 

Як ми писали, криворізькі автолюбителі організували спільноту і підвозять на роботу медпрацівників. До групи «Кривий Ріг Я везу медика» можна приєднатися в Телеграм.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: