Опій, морфін та метамфетамін. Судитимуть 23-річного криворіжця за зберігання великої партії наркотиків у гаражі

КРИМІНАЛ
17.07.19 - 14:19

Ще у лютому цього року 23-річний криворіжець незаконно придбав опій екстракційний, «ширку», морфін та метамфетамін, і зберігав наркотики у себе в гаражі для «особистого вживання», – повідомляє пресслужба прокуратури Дніпропетровської області.

«Під час проведення обшуку у вказаному приміщенні правоохоронні органи виявили та вилучили особливо небезпечний наркотичний засіб – концентрат із макової соломи (опій екстракційний) масою майже 1 кг; понад 64 г опію ацетильованого, розфасованого у 106 пробірках та пластиковій пляшці; близько 202 г морфіну та 696 г метамфетаміну.

 

Крім того, правоохоронці виявили кастет, який обвинувачений носив із собою без передбаченого законом дозволу», – йдеться у повідомленні пресслужби.

 

Криворізька місцева прокуратура № 3 затвердила та направила до суду обвинувальний акт відносно молодика за скоєння кримінальних правопорушень за частиною 3 статті 309 та частиною 2 статті 263 КК України – незаконне придбання та зберігання наркотичних засобів, психотропних речовин без мети збуту, в особливо великих розмірах; незаконне носіння холодної зброї.

 

Судовий розгляд кримінального провадження триває.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: