Організована провокація. Сьогодні криворіжці не могли дістатися роботи через брак маршруток

ВАЖЛИВО
02.03.20 - 17:41

Сьогодні вранці для криворіжців було проблематично дістатися місця роботи – дехто так і не дочекався своїх звичних маршрутів. Невиїзд маршруток на лінію та зрив робочого перевезення у мерії назвали провокацією. Кажуть, до його організаторів будуть вживати відповідних заходів.

«Надійшла інформація щодо організованої певної провокації під час перевезення пасажирів, зокрема, на 323-му маршруті.  Ми стоїмо на захисті прав мешканців міста. Ті зауваження, які сьогодні надійшли до нас, перевіримо. Думаю, найближчі день-два відреагуємо таким чином, щоб жодного впливу від будь-якого перевізника на пасажирів, тим більше під час робочих перевезень, не було», – сказав заступник міського голови Олександр Катриченко.

 

У мерії повідомили, що зараз триває конкурс на право здійснення перевезень у місті. За словами заступника міського голови, умови жорсткі, і результати задовольнять не всіх перевізників.

 

«Із майже тисячі приватних транспортних засобів, які щодня перевозили пасажирів, близько 350-ти переобладнані з вантажних на пасажирські. Такі транспортні засоби навіть до участі у конкурсі не допускаються. Перший етап конкурсу на половину маршрутів вже відбувся, і сьогодні поїхали на них пасажири. Найближчим часом відбудеться другий етап конкурсу на ті маршрути, які залишилися. Інформація про те, що не будуть допускати до участі переобладнані транспортні засоби до перевізників вже більше пів року як надійшла. Звичайно, не будуть задоволені ті, хто не захотів придбати або поміняти транспортні засоби, або привести їх до ладу», – зазначив Олександр Катриченко.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: