Озеро посеред вулиць. У Кривому Розі вже тиждень потопає у воді селище Кресівський-2

БЛАГОУСТРІЙ
24.06.19 - 17:36

Більше тижня двома вулицями селища Кресівський-2 тече вода. Струмок затоплює подвір’я та підвали. Постраждали від води й газовики. Траншея, призначена для газової труби, під водною товщею.

Орієнтовно, у річку Саксагань даремно витікає близько 2-х тисяч кубів води на добу. Такий підрахунок зробили та надали мешканці селища.

 

«Щодня викликаємо водоканал для усунення цієї течії. Треба лише замінити хомут. Його зірвало, і це очевидно. Просимо - не приїжджають, але обіцяють щодня», – обурюється мешканець вулиці Озерної Юрій Коробко.

 

У багатьох будинках помітно знизився тиск води. З такою ж проблемою мешканці Кресівського-2 вже стикалися торік. Тоді водна епопея тривала цілих 3 місяці. Тепер жителі побоюються спостерігати таке ж до кінця літа.

 

Газовики викопали рів, щоб забезпечити тиск газу на котли у селищі взимку. Тепер усі 500 метрів траншеї, яку Криворіжгаз прокладав цілий місяць, заповнені водою. У Кривбасводоканалі причин ще не з'ясували.

 

«З приводу витоку води по вулиці Озерна Кривбасводоканал, дійсно, отримав заявку. Але говорити про конкретну причину зарано, оскільки на місце повина виїхати бригада. Зараз усі бригади зайняті на інших поривах, де люди залишились тимчасово без води. Ми докладаємо зусиль для відновлення водопостачання на таких вулицях. Як з’явиться вільна бригада, її буде направлено на Озерну», – розповіла нашим журналістам прессекретар КП «Кривбасводоканал» Анна Романчук.

 

Мешканці сподіваються, що причину встановлять і ліквідують порив уже найближчим часом, а поки вулиця сповна відповідає своїй назві.

 

 

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: