Пам'ятаєте Нові Санжари? 850 грн штрафу заплатить чоловік, який кидав камінням у криворіжців

РЕЗОНАНС
22.08.20 - 9:46

Ви ще не забули про гарячий прийом у Нових Санжарах, який влаштували для евакуйованих із Китаю українців? Так от, Новосанжарський районний суд виніс вирок чоловіку, який 20 лютого кидав каміння в автобуси з прибулими.

Нагадаємо, про "гостинний" прийом на Полтавщині журналістам "Рудани" особисто розповіли криворіжці, які були тоді серед евакуйованих із Китаю, - 17 учасників криворізького хореографічного колективу Fashion Pa.

 

Селяни в Нових Санжарах протестували, палили шини, кидали камінням в автобуси, бризкали з газових балончиків і кричали "Здохніть!" на адресу привезених людей. Агресивний натовп місцевих стримувала Нацгвардія. Криворіжці зізнавалися, що бояться залишатись у цьому санаторії (медцентр Національної гвардії).

 

Як ми писали, після гарячих перипетій, криворіжці провели там в обсервації два тижні. Згодом тести показали, що всі вони здорові, і людей відправили до рідних домівок.

 

Поліція тоді відкрила два кримінальні провадження: у результаті сутичок між протестувальниками та поліцейськими постраждали дев’ять поліцейських та одна цивільна особа. 

 

Чоловік, який у Нових Санжарах кидав каміння в людей, має заплатити 850 грн штрафу, - повідомляє Главком. - Суд зазначив, що чоловік порушив ч. 1 ст. 296 Кримінального кодексу України (Хуліганство).

«Обвинувачений 20 лютого перебував на перехресті автодороги, неподалік магазину «Валентина», та залізничного переїзду у селі Руденківці. Він кидав каміння в автобуси з евакуйованими та службові автівки Нацполіції і Нацгвардії», - йдеться у повідомленні суду.

Обвинувачений визнав свою провину під час судового засідання і розкаявся. Суд призначив чоловіку 850 гривень штрафу.

 

 

 

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: