Пандемія коронавірусу: Кривий Ріг придбає 5 апаратів штучної вентиляції легенів

ВАЖЛИВО
12.03.20 - 16:51

Сьогодні відбулось позачергове засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. На ньому прийняли рішення про запровадження у місті карантинних заходів до 3 квітня.

 Як ми повідомляли, у всіх загальноосвітніх закладах нашого міста призупинять навчальний процес, обмежать проведення масових заходів, в яких запланована участь 200 та більше людей.

 

У зв’язку з ускладненою епідемічною ситуацією, мер Юрій Вілкул поставив завдання придбати коштом міста додатково 5 апаратів штучної вентиляції легенів.

 

Також будуть придбані захисні дезінфікувальні засоби, на контролі - питання забезпечення засобами індивідуального захисту.

 

Посилена увага - до транспорту та вокзалів. У міжнародному аеропорту "Кривий Ріг" мер поставив завдання організувати санітарно-пропускний пункт і обладнати його всім необхідним.

 

У міських комунальних автобусах, тролейбусах і трамваях Кривого Рогу салони обробляють концентрованим розчином засобу "Біохлор", дезінфікують поручні, вікна, двері, сидіння – ті місця, з якими більше контактують пасажири.

 

Нагадаємо, з 12 березня по 3 квітня в країні тривають загальнонаціональні карантинні заходи.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: