"Перегони на виживання" закінчилися нагородженням переможців. Хто отримав кубки?

СПОРТ
28.08.21 - 16:18

"Перегони на виживання" на автодромі "Кривбас-екстрим" завершились нагородженням переможців. Спочатку свої заслужені кубки та медалі отримали переможці 1-го етапу гонок, який відбувся 29 травня. 1 місце в ньому посів Андрій Гальченко, 2 - Сергій Бугаєвський, 3 - Володимир Нерода. 

Переможцем "Перегонів на вибування" став Олександр Миронов із Запоріжжя. У нього ж - приз глядацьких симпатій.

 

Призерами 2-го етапу стали криворізькі гонщики: 1 місце посів Андрій Гальченко, 2 місце - Сергій Бугаєвський, 3 місце - Джанай Омаров.

 

Кривбас - єдиний в Україні щороку приймає по два, три, а то і більше залікових етапи перегонів. Міцні лідерські позиції криворізький автоспорт займає завдяки постійній підтримці міської влади.

Нагадаємо, цього разу перегони були присвячені пам'яті загиблого криворізького мера Костянтина Павлова. Він присвячував багато уваги розвитку цього улюбленого криворіжцями виду спорту. Сьогодні на автодромі тисячі криворіжців вшанували пам'ять Костянтина Павлова і сказали: «Спасибі, наш мер! Місто пам'ятає і продовжить Ваші починання!»

 

В. о. мера Юрій Вілкул, виступаючи на відкритті «Перегонів на виживання», сказав:

«Сьогодні в нашому місті проходить другий етап «Перегонів на виживання». Він присвячений пам'яті мера Кривого Рогу Костянтина Павлова, який стояв біля витоків цих видовищних змагань в 1996 році. Я впевнений, що, як завжди, учасники гонок подарують глядачам захоплююче екстремальне шоу, незабутні враження і задоволення від майстерності прихильників технічних видів спорту. До Кривого Рогу приїжджають найкращі автогонщики країни, адже наш автомотодром по праву вважається одним із кращих в Україні".

 

Масштабне автошоу відбулося за підтримки Фонду Олександра Вілкула «Українська перспектива». 

 

Депутат Дніпропетровської обласної ради від «Української перспективи» Андрій Гальченко зазначив: «Наша команда системно підтримує міські перегони. Ми поділяємо загальне бажання криворіжців разом реалізовувати програми і проєкти, намічені разом з Костянтином Павловим. А він багато років надавав потужну, системну і різнобічну підтримку криворізькому професійному та аматорському спорту».

 

20 відважних автокаскадерів з усієї України зібралися в Кривому Розі, щоб під час заїздів продемонструвати високу майстерність водія і запаморочливі трюки. Незмінний головний суддя змагань Віталій Бондар акцентував, що всі присутні на автошоу криворіжці та гості міста зможуть сповна відчути спортивний адреналін. Цей прогноз виправдався на 100%. Родзинками шоу стали також показові виступи на мотоциклах, стрибки мотокросменів і пілотів на квадроциклах, які проводилися між автозаїздами.

 

Раніше за підтримки Фонду Вілкула «Українська перспектива» в Кривому Розі відбулися змагання з автоспорту - драгрейсингу та автослалому, "екстремальні ігри" — змагання зі скейтбордингу і велосипедного мотоекстриму.

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: