Перекриття доріг, перевірка документів, огляд речей: СБУ проведе на Дніпропетровщині навчання

ВАЖЛИВО
16.02.22 - 12:14

З 15 лютого Антитерористичний центр при Управлінні СБУ у Дніпропетровській області розпочинає багатоетапні контрдиверсійні навчання на території  Дніпропетровського регіону, які триватимуть до початку березня, - повідомляє пресслужба СБУ.

Крім Дніпропетровщини, навчання також проведуть на Харківщині, Одещині, Запоріжжі та Херсонщині.

 

На меті - вдосконалення міжвідомчої взаємодії силових структур та органів влади, посилення захищеності об’єктів критичної інфраструктури, а також виявлення та затримання умовних диверсійних груп.

 

Навчання відбуватимуться в умовах максимально наближених до реальних, із використанням спецтехніки та озброєння. Тому на окремих територіях можливе тимчасове запровадження особливого режиму. Зокрема, можливі обмеження або заборона руху транспортних засобів і пішоходів, перевірка документів, огляд особистих речей та автомобілів тощо.

 

Громадян просять бути пильними та із розумінням поставитися до можливих незручностей. Радять мати при собі документи, що посвідчують особу, і належним чином реагувати на законні дії та вимоги правоохоронців.

 

Якщо ви помітили підозрілих осіб біля об’єктів критичної інфраструктури, військових об’єктів, будівель органів влади, невідкладно повідомте про це до Управління СБУ у Дніпропетровській області за телефоном (056) 744-85-19 або на спецлінію Національної поліції 102.

 

Рядять звертати увагу на відео- та фотозйомку поблизу вказаних установ, використання безпілотних літальних апаратів, на підозрілі транспортні засоби, особливо – на предмети чи засоби ураження поблизу стратегічних об’єктів.

 

СБУ закликає громадян зберігати спокій і дотримуватися правил особистої безпеки.

 

Як ми писали, посилка з "вибухівкою", надіслана до криворізького виконкому, насправді була частиною спеціальних заходів СБУ.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: