Перерізав горло і відрізав ноги, бо не влазили в мішок. Керівник КВП - про гучне вбивство в Кривому Розі

РЕЗОНАНС
15.04.20 - 18:54

Учора в Кривому Розі на березі річки Інгулець знайшли розчленований жіночий труп (без ніг). Сьогодні стало відомо про затримання 40-річного чоловіка, підозрюваного у цьому вбивстві. 

Резонансну подію прокоментував нашим журналістам начальник Криворізького відділу поліцї Сергій Лукашов:

 

"Учора до Криворізького відділу поліції приблизно о 17.00 надійшло повідомлення, що в Центрально-Міському районі, на березі річки Інгулець, знайшли поліпропіленовий мішок. У ньому лежали рештки жіночого тіла (розчленований труп жінки без ніг). Співробітники поліцї встановили, що загиблій жінці близько 50 років. Її особа ще не встановлена. Жінка мешкала приблизно у 500 метрах біля місця, де згодом і знайшли мішок з трупом. Жила вона разом зі своїм співмешканцем, чоловіком 1979 року народження. Як з'ясувалося, позавчора о 12-ій годині між ними спалахнула сварка і чоловік перерізав співмешканці горло ножем. Після убивства він пішов розпивати спиртні напої, а увечері повернувся додому. Коли стемніло, вирішив сховати труп. Тіло не влазило у мішок, тож чоловік відрізав ножем ноги від тулуба і вивіз його на берег річки. За добу працівники поліції його затримали".

 

На тепер підозрюваний у вбивстві перебуває у СІЗО. Проводять слідчі дії, йому повідомили про підозру за ст. 115 ККУ (навмисне вбивство). 

 

 

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: