Перші призначення президента на Зе!Банковій. Знайомимось з новими обличчями

ВАЖЛИВО
22.05.19 - 9:06

Президент Володимир Зеленський видав низку указів щодо призначення голови Адміністрації президента, заступників голови, помічників президента та радників.

Отже, Адміністрацію президента очолив юрист Андрій Богдан, а першим помічником президента став криворіжець, колишній КВНщик, співзасновник «Студії Квартал 95» Сергій Шефір. 

 

Першим заступником глави АП став Сергій Трофімов, який досі був виконавчим продюсером «95-го кварталу». - Громадське.

 

Заступниками керівника АП президент призначив Юрія Костюка (він входив до креативної групи виборчого штабу, раніше писав сценарії до серіалів і фільмів «Кварталу»), Руслана Рябошапку (до приєднання до виборчого штабу працював в НАЗК) та Кирила Тимошенка(засновника продакшн «Гуд Медіа» і члена оргкомітету інавгурації).

 

Також вчора з’явився указ про призначення Олени Зеркаль (раніше – заступниця голови МЗС Павла Клімкіна), але згодом стало відомо, що вона відмовилася від посади, і указ уночі зник із сайту президента.

 

У Верховній Раді новообраного президента представлятиме його радник Руслан Стефанчук – доктор юридичних наук, адвокат і головний ідеолог виборчого штабу Зеленського.

 

Своїм помічником Глава держави призначив Андрія Єрмака: він юрист-міжнародник, засновник і CEO «Міжнародна юридична компанія», яка працює у сфері захисту прав інтелектуальної власності та авторського права. Також Єрмак є засновником Garnet International Media Group.

 

Своїм позаштатним радником Зеленський призначив Михайла Федорова – координатора цифрової команди у штабі президента.

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: