Перший пішов! Криворізькі випускники здали тестування з математики

ОСВІТА
21.05.19 - 15:05

ЗНО-2019 стартувало сьогодні тестуванням з математики. Випускники мали виконати 33 завдання за три години. Сьогодні в нашій області працюють 67 пунктів тестування. Контролюють процес більш ніж 2 тисячі викладачів. 

Криворізькі абітурієнти завітали на пункти з хвилюванням. Веселий гомін, посмішки, дружні розмови, але в атмосфері все ж таки відчувалося напруження.

 

До пункту ЗНО, який знаходиться у медичному коледжі, приходили заздалегідь. Загалом налаштовані позитивно, - запевняли наших журналістів. 

 

"Та ми не сумніваємось у своїх здібностях, знаємо, що напишемо й здамо. Не підведемо ні себе, ні учителів, ні батьків", - бадьорилися майбутні вступники до вишів.

 

Процес розпочався після 10-ї години. Інструктори перевіряли документи, попереджали про заборонені речі та правила проведення іспиту. О 10.50 двері аудиторій зачинили.

 

Після першої години тестування потроху почали виходити перші сміливці. Наприкінці другої - з іспитом впорались усі.

 

У медичному коледжі пункт ЗНО облаштований з самого початку впровадження в Україні незалежного оцінювання.

 

Весь персонал добре обізнаний з процедурою проведення тестування, підготовчий процес тут ретельно відпрацьований.

 

"Увесь колектив налаштований на співпрацю, щоб наші абітурієнти, випускники шкіл отримали змогу здійснити свою мрію, виконати роботу в нормальних умовах. Дисципліна й відповідальність - головні чинники для нашого персоналу", - пояснила Зоя Шихальова, заступник директора з наукової роботи.

 

Порушень виявлено не було. 225 осіб було зареєстровано, на пункт з’явились 224 особи. Ніхто не був видалений, не було жодних нестандартних ситуацій. 

 

Звіритися з правильними відповідями можна буде вже наступного дня, зайшовши до особистого кабінету. 

 

Наступне тестування – з української мови. 23 травня його складатимуть понад 28 тисяч одинадцятикласників та випускників ПТУ Дніпропетровщини. Це найбільша кількість серед областей України.

 

 

 
 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: