Під носом у криворізької поліції діяла незаконна заправка. Сьогодні там тривають перевірки. Відео

РЕЗОНАНС
14.06.19 - 13:33

Як ми нещодавно повідомляли, за 50 метрів від Управління патрульної поліції Кривого Рогу вже більше 2-х років діє нелегальна заправка. Наш сюжет викликав певний резонанс у суспільстві і реакцію відповідальних органів.

Нині на нелегальній заправці проводять слідчі дії, журналістів на територію не пускають.

 

«Учора було опечатано заправку, яка розташована біля будівлі патрульної поліції. Відучора вона вже не працює. Сьогодні приїхав слідчий, який провадить розслідування разом з представниками організації, що здійснює зараз відбір зразків бензину. На даний момент вже відбувається опечатування. Після цього слідчий повинен їх забрати. У подальшому обладнання, розміщене на цій заправці,мають вилучити і перемістити на місце подальшого зберігання», – розповідає депутат Криворізької міськради Антон Петрухін.

 

Також депутат додав, що поки невідомо, хто власник цього обладнання. Територію, на якій розташована заправка, місто не передавало жодній організації. Тобто вона діяла тут незаконно. Якість бензину наразі невідома, її перевірятимуть у спеціальній лабораторії. Ймовірно, це буде місцева Кривбасстандартметрологія. Для отримання результатів проб необхідно 3 робочих дні.

 

Антон Петрухін зауважив, що у місті працюють десятки подібних нелегальних АЗС.

 

Фото Антона Петрухіна.

Фото Антона Петрухіна.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: