Підбили підсумки: торік вогнеборці загасили більше 100 тисяч пожеж, врятували 1,5 тисячі людей

КОМЕНТАР
02.01.21 - 12:09

Рятувальники ДСНС підбили підсумки 2020 року. За ці 12 місяців підрозділи Державної служби з надзвичайних ситуацій ліквідували більше 100 тисяч пожеж, не допустили знищення вогнем більше 28 тисяч будівель, знищили понад 73 тисячі вибухонебезпечних предметів, врятували більше 1,5 тисячі життів.

Рятувальники ДСНС опинилися у трійці лідерів рейтингу довіри громадян до державних та суспільних інститутів - Службі довіряють 64% українців!

 

Торік вони ліквідовували масштабні лісові пожежі на Луганщині, Житомирщині, у Чорнобильській Зоні відчуження та у Харківській області, боролися з наслідками повеней у Карпатському регіоні.

 

Фахівців ДСНС залучали і до міжнародних операцій: вони працювали на місці катастрофи українського літака в Іранській Республіці, супроводжували гуманітарні місії до Італії та Лівану.

Разом з іншими структурами системи МВС, запобігали поширенню пандемії COVID-19: провели спецобробку понад 121 тис. об’єктів та більше 51 тис. км. автодоріг.

 

"Прийдешній рік готує, звичайно ж, нові виклики та випробовування для Служби, проте рятувальники переконані, що у 2021 році  успішно впораються з усіма завданнями — гідно і фахово захищатимуть Україну і кожного її мешканця від надзвичайних ситуацій та небезпечних подій", - кажуть у ДСНС.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: