Підозрюваного у замаху на вбивство таксиста 21-річного криворізького нацгвардійця взяли під варту

КРИМІНАЛ
03.08.19 - 10:28

2 серпня слідчий суддя Жовтневого районного суду обрав запобіжний захід підозрюваному К. у вчиненні незакінченого замаху на умисне вбивство (частина 3 статті 15, частина 1 статті 115 КК України), – повідомляє пресслужба суду.

Нагадаємо, 31 липня близько 5-ї ранку молодик порізав 51-річного таксиста, який підвозив його до мікрорайона Індустріального, не бажаючи розраховуватись за проїзд.

 

«Для досягнення свого злочинного умислу молодик наніс водію таксі не менше 6 ударів ножем в ділянку шиї, грудної клітини, лобної частини та правої кисті. Однак, не довів свій злочинний умисел до кінця, оскільки водій вибіг з салону автомобіля та звернувся за допомогою до перехожих, які викликали йому швидку медичну допомогу. А пасажир, в свою чергу, швидко покинув місце скоєння злочину», – йдеться у повідомленні суду.

 

Після цього потерпілого госпіталізували до 2-ї міськлікарні у стані середньої тяжкості.

 

Зловмисника було встановлено цього ж дня. Його затримали біля с. Широке в Криворізькому районі, та наступного дня повідомили про підозру у вчиненні злочину. Виявилось, що 21-річний хлопець проходить службу за контрактом у військовій частині 3011. Як ми писали, його встановили завдяки забутому на місці злочину військовому квитку.

 

Під час судового засідання прокурор просив слідчого суддю обрати підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Захисник та підозрюваний К. клопотали про обрання домашнього арешту.

 

За результатами розгляду вказаного клопотання, слідчий суддя вирішив обрати підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, оскільки саме застосування такого заходу зможе забезпечити необхідну процесуальну поведінку підозрюваного.

 

Ухвала слідчого судді не набрала законної сили та може бути оскаржена до Дніпровського апеляційного суду протягом 5-ти днів.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: