Підозрюваний у зґвалтуваннях та вбивствах криворіжець відмовився свідчити в суді

РЕЗОНАНС
12.06.19 - 17:42

Сьогодні у Жовтневому районному суді (Покровський район) відбулось чергове засідання у справі так званого криворізького "маніяка", на рахунку якого 6 жертв.

 Як стверджує прокуратура, слухання цієї резонансної справи відбувається згідно з кримінально-процесуальним кодексом, оскільки обвинувачення передбачає вивчення наявних доказів у повному обсязі.

 

Нагадаємо, минулої весни та на початку літа у Кривому Розі сталися 6 нападів на дівчат та жінок різного віку.

 

Злочинець бив їх ззаду по голові, ґвалтував і грабував. Двох жінок він убив.

 

Торік наприкінці червня за підозрою у скоєнні цих злочинів поліція затримала 35-річного місцевого мешканця.

 

Підозрюваному інкримінують 6 статей Кримінального Кодексу України. Якщо вину чоловіка доведуть, йому загрожує довічне ув’язнення.

 

"На сьогодні ми закінчили вивчення письмових доказів, мали перейти до допиту обвинуваченого. Але він сказав, що сьогодні він не буде свідчити, а примусити його, на жаль, ми не можемо. Тому було прийнято рішення частково змінити порядок дослідження доказів і далі будемо переходити до допитів потерпілих і свідків", - прокоментував нашим журналістам прокурор Олексій Пустоваров.

 

Ця справа набула широкого розголосу в пресі та викликала чималий  резонанс у суспільстві, але через сексуальну складову скоєних злочинів, судова колегія вирішила зробити засідання закритими. 

 

 

 

 

 
 

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: