Підробив лікарняний. 27-річного криворіжця оштрафували на 850 гривень

КРИМІНАЛ
01.04.20 - 15:19

Жовтневий районний суд виніс вирок громадянину Т., якого обвинувачують у використанні завідомо підробленого документа, - повідомляє пресслужба суду.

27-річний підозрюваний Т. наприкінці 2019-го року тиждень був відсутній на робочому місці. Щоб підтвердити законність своєї відсутності, чоловік отримав у невстановленої особи лист непрацездатності про перебування на амбулаторному лікуванні у 2-й міській лікарні. Усвідомлюючи, що лист непрацездатності містить неправдиві відомості щодо наявності в нього захворювання та перебування на амбулаторному лікуванні, криворіжець надав його голові правління цехової профспілкової організації ПАТ «Криворізький залізорудний комбінат».

 

Підроблення лікарняного встановила судова експертиза, згідно з якою, більшість реквізитів на бланку листа непрацездатності, включаючи штамп та печатку, створені на кольоровому принтері.

 

Обвинувачений Т. у судовому засіданні повністю визнав свою вину у вчиненому правопорушенні. Суд призначив узгоджену між прокурором Криворізької місцевої прокуратури № 3 та підсудним міру покарання у вигляді штрафу в розмірі 50-ти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (850 гривень).

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: