Після спалаху в реабцентрі, нових випадків Covid-19 у Кривому Розі не виявили

ТЕРМІНОВО
24.04.20 - 11:28

Після спалаху коронавірусу, зафіксованого у Кривому Розі протягом останніх трьох днів, за минулу добу нових хворих не виявили, - кажуть у міському управлінні охорони здоров'я.

Зараз в інфекційній лікарні з підтвердженим діагнозом COVID-19 перебувають 18 пацієнтів. Вони лікуються, мають позитивну динаміку.

 

34 хворих перебувають в інфекційній лікарні з підозрою. Загалом по місту – 54 людини з підозрою на коронавірусну інфекцію.

 

Підтверджених ПЛР-тестами випадків коронавірусу по місту – 26 (крім того, ще 6 - із реабілітаційного центру однієї з євангелістських церков на 173-му кварталі. Експрес-тести показали у них позитивний результат на коронавірус. Цих людей доправили в інфекційку, зробили ПЛР-тести, чекають на результати). 

 

39 чоловік із групи ризику, які були у цьому ж реабілітаційному центрі, перевели до 14-ї лікарні. Їм зроблять ПЛР-тести. Лікарню взяли під цілодобову охорону.

 

Амбулаторно коронавірусну інфекцію лікують 8 пацієнтів. Вони категорично відмовилися від госпіталізації, написали розписки. Стан хворих не важкий, вони перебувають під наглядом лікарів, епідеміологів та поліції. 

На самоізоляції, під наглядом сімейних лікарів, в нашому місті зараз перебувають 933 людини (40 - ізольовані додатково, знято - 38).

 

 

 

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: