Пів літра зеленки – в очі. Криворіжець відсидить за напад на продавчиню торгівельного центру

КРИМІНАЛ
08.07.19 - 12:36

29-річному громадянину К., якого обвинувачують за частиною 1 статті 122 КК України – нанесення тілесних ушкоджень середньої тяжкості, суд призначив рік позбавлення волі, – повідомляє пресслужба Жовтневого районного суду.

«У Жовтневому районному суді завершили розгляд кримінальної справи за обвинуваченням 29-річного громадянина К. за фактом нанесення середньої тяжкості тілесних ушкоджень.

 

За результатами судового розгляду встановлено, що раніше неодноразово судимий громадянин К. наприкінці лютого цього року посварився з продавчинею у торгівельному центрі «Терра».

 

Вирішивши помститися їй, 14 березня обвинувачений взяв із собою півлітрову пластикову пляшку, наповнену лікарським препаратом діамантовий зелений («зеленка») та прийшов до торгівельного центру «Терра». На першому поверсі цього торгівельного центру він вилив в обличчя та очі продавчині цей лікарський препарат. В результаті таких дій потерпіла отримала хімічний опік 2-го ступеня обох очей, що супроводжувався тимчасовим розладом гостроти зору», – зазначають у пресслужбі суду.

 

Під час судового розгляду прокурор довів провину громадянина К., обвинувачений не заперечував своєї причетності до таких протиправних дій.

 

Вироком суду обвинуваченому К. призначили покарання у вигляді 1 року позбавлення волі.

 

Вирок суду не набрав законної сили та може бути оскаржений до Дніпровського апеляційного суду протягом 30-ти днів з дня його проголошення.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: