"Північтранс" б'є на сполох. На дорогах Кривого Рогу незаконно курсують чужі маршрутки?

КОМЕНТАР
03.01.20 - 11:42

Перевізник "Північтранс" на своїй сторінці у фейсбук щойно оприлюднив заяву, в якій стверджує, що на дорогах Кривого Рогу незаконно курсують маршрутки інших фірм.

"У Кривому Розі ще у листопаді почався процес Конкурсу щодо перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування, - йдеться в повідомленні перевізника.

 

Результати конкурсу ще не відомі. Але ТОВ "Приваттранс" та ТОВ "Приват-автотранс" вже сьогодні розпочали незаконний виїзд "своїх" "маршруток" на дорогах нашого міста.

 

Роз'яснюємо. Лінія рухомого складу ПАТ "Північтранс" функціонує у звичайному режимі, але паралельно з тим, певні перевізними незаконно та нелегально (спираючись на непроведений конкурс) запускають свої маршрутні таксі на аналогічні маршрути.

 

Саме цим ТОВ "Приваттранс", ТОВ "Приват-автотранс" блокують діяльність легального на сьогодні перевізника ПАТ "Північтранс" на маршрутах нашого міста.

 

Мова йде не лише про вихід ТОВ "Приваттранс", ТОВ "Приват-автотранс" на маршрути, а й про створення конфліктних ситуацій, у тому числі й погрози та залякування водіїв ПАТ "Північтранс" з їхнього боку.

 

На сьогодні, ПАТ "Північтранс" є офіційним перевізником на більшості маршрутів у Кривому Розі, згідно з укладеним договором про замовленням послуг для мешканців нашого міста".

 

Перевізник звернувся до патрульної поліії та Укртрансбезпеки з проханнями "перевірити ситуацію та вжити заходів", а також закликав до мешканців міста "не бути учасниками цього анархічного процесу".

 

"Будьте пильними, уважними та обережними. Не сідайте у сумнівно переобладнані "пасажирські" нелегальні маршрутні таксі, які ще вчора були вантажними, - пишуть у Північтрансі. - Тут мова йде не лише про ваш комфорт, а про реальну безпеку. Наразі з боку ПАТ "Північтранс" робиться усе можливе, щоб ситуація вирішилась".

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: