«Плед тисячі сердець». Криворіжців запрошують взяти участь в акції допомоги недоношеним малюкам

БЛАГОДІЙНІСТЬ
04.02.22 - 10:58

Цьогоріч у квітні традиційно проходитиме "День Добрих Справ" - всесвітній волонтерський захід. Акція «Плед тисячі сердець» створена для привернення уваги до дітей, які народилися передчасно.

Про це повідомляють на сторінці благодійної організації БФ "Хесед Хана" у Фейсбуці. У Кривому Розі акцію ініціює волонтерський центр "Krivoy Rog Volunteer Community".

 

В межах проекту «Плед тисячі сердець» вже більше року волонтери  створюють речі, які допомагають вижити недоношеним дітям.

 

Мета організаторів - створити плед з 15 000 в'язаних квадратиків розміром 10 см х 10 см. Такі в’язані речі не тільки підходять за розміром малюкам, але сприяють правильному теплообміну та стимуляції кровообігу, кажуть організатори акції.

 

«Вже 10 квітня, ми поєднаємо всі «серця», в один великий, наповнений вашою любов'ю та підтримкою плед на площі Кривого Рогу. Запрошуємо всіх бажаючих приєднатись.З нас нитки – з вас кохання!» - звертаються до криворіжців волонтери.

 

Бажаєте приєднатися до благодійної акції? Напишіть координаторам на сторінці БФ "Хесед Хана"/ЕОЦ "Beit Graham" у Facebook.

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: