Подарунки від щирого серця презентували працівники "Криворіжгазу" вихованцям дитячих будинків

РЕКЛАМА
22.12.21 - 10:27

Минулі вихідні дали старт новорічно-різдвяним святам, які традиційно розпочинаються у День Святого Миколая, коли не лише дітлахи, а й дорослі отримують перші привітання з прийдешніми святами та перші смачні подарунки.

Отримали довгоочікувані подарунки й підопічні семи установ соціального захисту нашого міста, в яких напередодні свята вчергове побували представники Криворіжгазу та «Клієнтського простору 104.ua».

 

Це далеко не перший, і не останній візит газовиків до вихованців криворізьких дитячих будинків та пацієнтів психоневрологічних диспансерів. Газовики вже багато років поспіль із подарунками бувають там мінімум двічі на рік – на Великдень та на День Святого Миколая. Приїжджають гості не з порожніми руками, а з солодощами та канцелярським приладдям, щоб кожен вихованець та підопічний цих установ не залишився обділеним, щоб кожному в руки потрапив смачний подарунок з ароматом свята, що настає.

 

«Сьогодні досить непростий час, коли кожен насамперед стурбований добробутом та стабільністю власної сім'ї», - каже начальниця управління зовнішніх комунікацій АТ «Криворіжгаз» Дар'я Орлова. - І це нормально, коли людина має сім'ю і піклується про неї. Але задумайтесь на мить, як живеться тим, хто не має сім'ї, не має тих, хто дбав би про них, крім вихователів і нянечок. І якщо нашими зусиллями таким дітям та підопічним диспансерів стане хоч трохи радісніше, то ми вже вважатимемо, що все зроблено нами недарма. Ми це робимо вже багато років і, впевнена, такі благодійні прояви наших співробітників продовжуватимуться і надалі».

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: