Подорожуйте, куди хочете, але пам'ятайте - світ і досі небезпечний, - МЗС

АКТУАЛЬНО
15.06.20 - 11:25

Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба заявив, що МЗС не буде перешкоджати українським громадянам їхати на відпочинок за кордон. Про це він сказав в інтерв’ю виданню «Укрінформ».

«МЗС жодним чином не стоятиме на шляху українських громадян, які хочуть кудись поїхати. Але все, що у моїх силах, — це нагадати їм, що наразі будь-яка подорож — це наражання себе на небезпеку», — сказав Кулеба.

 

За словами міністра, одне з завдань МЗС — сприяти свободі пересування громадян і захисту їхніх прав за кордоном.

 

Кожен може подорожувати, куди хоче, але варто пам’ятати, що «світ досі небезпечний».

 

Нагадаємо ,у понеділок, 15 червня, Україна відновила міжнародне авіасполучення з державами, які відкрили аеропорти для рейсів із нашої країни.

З огляду на дані онлайн-табло міжнародного аеропорту "Бориспіль", 15 червня він має намір обслужити 13 міжнародних рейсів із Києва до країн Європи та Азії.

 

Авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України" здійснить польоти до Кишинева (Молдова), Остенде (Бельгія), Амстердама (Нідерланди) та Вільнюса (Литва). Авіакомпанії Belavia та Etihad відправлять літаки до Білорусі.

Авіакомпанія Air India полетить до Ахмедабада (Індія), Flydubai – до Дубая (ОАЕ), Israir – до Тель-Авіва (Ізраїль). Літаки компаній KLM/Air France і Delta Air Lines вирушать до Амстердама (Нідерланди).

 

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: