Подружжю, яке у Кривому Розі знімало свою 4-річну дочку у порно, продовжили арешт на 60 днів

РЕЗОНАНС
27.12.19 - 13:25

26 грудня у Жовтневому суді відбулося чергове засідання у резонансній справі батьків, які знімали свою 4-річну доньку в порно, - повідомляє пресслужба суду.

У судовому засіданні колегія суддів продовжила запобіжний захід обвинувачуваним у вигляді тримання під вартою ще на 60 днів, оскільки такий запобіжний захід зможе запобігти їх ухилення від суду та вчинення нових злочинів.

 

Як ми вже писали, подружжю з Полтавщини, яке винаймало квартиру у Кривому Розі і знімало там порно за участі своєї 4-річної доньки, пред’явили обвинувачення за 63 епізодами злочинної діяльності за статтями: 149 «Торгівля людьми», 152 «Зґвалтування», 153 «Сексуальне насильство», 156 «Розбещення неповнолітніх» та 301 «Ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів» ККУ.

 

Вже після затримання подружжя, 5 лютого у Мінську (Республіка Білорусь) упіймали 40-річного місцевого мешканця, який фінансував зйомку цього порно з дитиною.
 

 

Пізніше ще одних спільників горе-батьків поліція затримала у Бразилії.
 

 

Нагадаємо, судовий розгляд справи проходить у закритому засіданні через те, що справа стосується злочину проти статевої свободи та статевої недоторканості дитини.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: