Пограбував п’яного. У Кривому Розі 17-річного рецидивіста посадили на 8 років

КРИМІНАЛ
01.06.20 - 17:01

Колегія суддів Жовтневого районного суду ухвалила вирок раніше судимому хлопцеві, обвинуваченому у розбої, поєднаному з нанесенням тяжких тілесних ушкоджень, – повідомляє пресслужба суду.

17-річний юнак у лютому 2019-го року вночі на проспекті Перемоги в Інгулецькому районі помітив чоловіка напідпитку, який йшов попереду. Молодик вирішив напасти на нього та пограбувати. Він підбіг до п’яного криворіжця та вдарив його по ногах, від чого той впав на асфальтоване покриття. Зловмисник побив потерпілого рукою та ногою по голові, від чого той знепритомнів. Тоді нападник забрав у нього мобільний телефон та втік з місця скоєння злочину. В результаті такого нападу потерпілий отримав тяжкі тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми, інших ушкоджень голови та обличчя.

 

Колегія суддів урахувала як обтяжувальну обставину призначення покарання – рецидив злочинів, так і пом’якшувальні обставини – щире каяття та вчинення злочину неповнолітнім.

 

Виходячи з того, що обвинувачений 11 лютого 2020-го року був засуджений вироком Інгулецького районного суду до 5-ти років позбавлення волі, колегія суддів призначила йому остаточне покарання за сукупністю злочинів у вигляді 8-ми років позбавлення волі.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: