Поки віртуал не розлучить нас. Американська пара одружилася в образі аватарок у Метавсесвіті

ЦІКАВО
16.12.21 - 13:57

52-річна Трейсі та 60-річний Дейв Ганьон із Флориди (США) познайомилися у віртуальному просторі. Вирішивши одружитися, пара захотіла якось відзначити їхню зустріч онлайн. Так, аватари американців одружилися у Метавсесвіті.

Пара провела онлайн-церемонію весілля. До віртуального вівтаря йшли їхні аватари, - пише The Insider.

 

Трейсі та Дейв працюють у компанії з нерухомості. Вони вперше зустрілися як аватари у «віртуальному офісі» Дейва в Метавсесвіті у жовтні 2015 року. Тоді Трейсі розглядала можливість приєднатися до компанії, а Дейв був керівником відділу. За тиждень пара познайомилася в реальному житті на глобальній конференції компанії. Там вони здружилися, а у березні 2019 року почали зустрічатися.

 

Уже за три місяці вони заручилися та призначили дату весілля на 4 вересня 2021 року. Сама церемонія була віртуальною: аватари Трейсі та Дейва одружилися біля віртуального вівтаря.

У реальному життя весілля також відбулося. Церемонію провели в Манчестері, штат Нью-Гемпшир, із сотнею гостей. Однак, ті, хто не зміг приїхати, могли спостерігати за віртуальним весіллям пари онлайн. Обидві церемонії проводили одночасно: весільний фотограф записав подію в реальному житті, а інший ㅡ організував пряму трансляцію для віртуальних гостей.

 

Ідею віртуального весілля запропонував генеральний директор компанії, де працює подружжя. Так вони відзначили свою першу зустріч онлайн. Компанія Virbela, яку залучили для організації віртуального весілля, оцінила його в понад 30 тисяч доларів. Однак пара могла б заплатити лише 10 тисяч доларів, якби не додаткові налаштування, аби молодята та гості виглядали схожими на себе у реальному житті.

 

 

Джерело - Громадське.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: