Польща відновила обов'язкову обсервацію для авіапасажирів з України. ТОП-5 новин

ВАЖЛИВО
03.07.20 - 9:00

Мексика обігнала Іспанію за кількістю летальних випадків від коронавірусу. У Мексиці померли 28,5 тисячі інфікованих від початку пандемії. В Іспанії станом на 2 липня зафіксовано 28 364 смерті.

ТОП-5 важливих новин.

 

1. Із 3 липня Польща відновлює обов’язковий 14-денний карантин для авіапасажирів, які прилітають з України. Раніше українцям дозволили не дотримуватись цього обмеження, але це рішення діяло недовго.

 

2. 1 липня, за останні 28 годин коронавірус в Ізраїлі діагностували у 2026 тисяч громадян. Зараз інфіковані 9176 людей. Також 324 хворих померли. В цілому з початку пандемії в лютому-березні 2020-го року в країні виявили 27047 заражень.

 

3. Міський голова Коломиї в Івано-Франківській області Ігор Слюзар захворів на COVID-19. За його словами, перебіг хвороби проходить безсимптомно. Він також додав, що в одного з його заступників теж підтвердили інфікування коронавірусом.

 

4. У Миколаєві водій автобуса № 17 напав на пасажирку, яка зробила йому зауваження з приводу відсутності маски. На відео, яке дівчина виклала в мережі, можна бачити, що чоловік ображає її і намагається вибити з рук телефон.

 

5. Колишній президент Казахстану Нурсултан Назарбаєв подолав  COVID-19. Він перебуває на самоізоляції.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: