Пораненого криворізьким поліцейським Чейза повезуть до київської клініки. Собака не встає і не ходить. Відео

РЕЗОНАНС
14.03.19 - 11:26

Цими вихідними волонтери, які опікуються Чейзом (песиком, постраждалим від жорстокого поводження), планують доправити його до приватної київської клініки на подальше лікування.

Поранений Чейз наразі не може рухатися, ставати на задні лапи (відео нижче) - у нього параліч задніх кінцівок і сечового міхура.

Долю собаки, травмованого поліцейським, взяли у свої руки криворожанки Лейла Магеррамова та Яна Караулова.

 

"На жаль, у Кривому Розі немає потрібних фахівців, щоб поставити Чейза на ноги, - коментує журналістам "Рудани" волонтерка Лейла Магеррамова. - Йому необхідні консультація невропатолога і повноцінна реабілітація. Висока вірогідність, що він залишиться інвалідом. Зараз наш песик перебуває в одній із приватних ветеринарних клінік Кривого Рогу, а не в якомусь гаражі, як повідомляли деякі ЗМІ. Якщо хтось захоче взяти до себе собаку і турбуватися про нього, ми розглянемо ці пропозиції. У будь-якому разі, не кинемо напризволяще". 

 

Збір коштів на допомогу собаці волонтерки наразі припинили. Кажуть, грошей поки що достатньо, щоб оплатити консультації ветеринарів та лікування тварини. 

 

Як з'ясувалось, охочих врятувати Чейза відгукнулось чимало - крім криворіжців, кошти на картку (номер картки публікувала "Рудана") перераховували з Києва, Львова, надходили пожертви від громадян США, Німеччини, Польщі, Кіпру.

"Ми не очікували такої реакції від стількох небайдужих людей, - зізнається Лейла, - усім щиро вдячні за допомогу! Чеки оплачені, детальний фінансовий звіт я опублікую на своїй сторінці у Фейсбук, щоб люди пересвідчились, як саме витрачені їхні гроші".  

 

Нагадаємо, резонансний випадок жорстокого поводження з безпритульним собакою у Довгинцівському районі обурив громадськість.

Як твердили очевидці, майор поліції, начальник СКП ВП на ст. Кривий Ріг Олександр Руденко травмував  собаку вилами та намагався кинути його в багаття.

Як повідомляють у КВП, за фактом нанесення безпритульному собаці тілесних ушкоджень поліція проводить перевірку.

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: